Judith Maesen

 

Agnes heeft mij april 2013 met de life-coach methode geholpen toen oude angsten mij weerhielden om het coachvak te leren. Ik heb Agnes ervaren als een bijzonder professionele coach. Het was alsof ik met al mijn emoties in een warm bad zakte.

Haar warmte, liefdevolle en respectvolle benadering was precies wat ik nodig had.

Ze hielp me tot het uiterste te gaan,bij de kern uit te komen en me er helemaal van te verlossen. En dat allemaal in één sessie.Eindelijk leven zonder die oude angst. Mijn dankbaarheid is eindeloos. Ik heb in mijn 48 jaar hulp gehad van meerdere psychologen, coaches en methodes en heb daarom veel vergelijkingsmateriaal. Ik heb veel respect voor Agnes, zij is een van mijn voorbeelden, ik streef ernaar haar niveau te bereiken.

Dank je wel Agnes!

 

Veel liefs,

Judith Maesen

H.

 

Er is zoveel verandert na onze coachgesprekken, terwijl ik er zo weinig voor hoef te doen...

Het gaat echt goed met me. Ik voel me nog steeds happy. Ik heb nog steeds genoeg te doen (op mijn werk, thuis) maar het voelt niet meer als een opgave/ik  voel me niet meer zo uitgeput (terwijl ik toch echt (te) laat naar bed ga :)).

Wat is er veranderd? Allereerst is 'het vechten' voorbij. Ik accepteer nu ook mijn schaduwkant en dat geeft zoveel lucht (en energie). Ik heb hierdoor ook veel meer geduld en compassie met mezelf, maar dus ook met mijn man. Ik ben veel "zachter" geworden naar mezelf toe en dus ook naar anderen. Op het werk merken ze het ook. Mijn kamergenootje zei van de week nog tegen me n.a.v. een werkoverleg "Ik dacht, ojee H. gaat dadelijk ontploffen, maar je reageerde zoo rustig, knap hoor!".  Maar het was geen mezelf opgelegde houding ofzo, ik voel me gewoon 'zen', zeg maar...

Met de intimiteit gaat het ook steeds beter. Mijn man vindt dit aandachtspunt i.i.g. geweldig en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik merk wel dat ik nog steeds moeite heb om zelf de controle los te laten, maar het is voor mij niet beladen meer, dus ik heb er vertrouwen in dat ook dat goedkomt.

 

Verder ben ik bezig met het boek "Krachtig en vrouwelijk", voor mij echt een eye-opener en zoo herkenbaar: ik heb het boek nog niet uit, maar probeer al wel wat dingen toe te passen: langzamer (vrouwelijker) lopen, bewust met mijn lichaam/ademhaling bezig zijn, etc. en het voelt goed. Mijn aandacht is veel meer gefocust, ik ben veel meer "echt" aanwezig (mijn gedachtes zijn wat naar de achtergrond geschoven: heerlijk rustig), ik voel me steeds meer compleet...Het boek heeft het vaak over "afgesneden zijn" en dat is iets wat ik heel erg herken. Stapje voor stapje ben ik nu bezig om me met de oefeningen weer te lijmen :).

 

Mijn plan is om deze veranderingen echt te doorvoelen, om echt de tijd te nemen om te ervaren wat wel- en niet bij mij past en om daarna te kijken wat ik nu echt belangrijk vind en wil gaan doen met al deze kennis en ervaring.

Langzaam, vrouwelijk en speels, zonder dwang en haast... maar wel gefocust en doelgericht.... en als ik hulp nodig heb dan ga ik je bellen of mailen, want dat is de meest wonderbaarlijke les die ik geleerd heb: het is niet erg om hulp te vragen (ook al hoor je soms nee). Het is zoo fijn om geholpen te worden door mensen zoals jij!

 

Hartelijke groet, H.

Truus

 

Lieve Agnes,

Dank je wel voor je coaching.

Je hebt me door een oud en hardnekkig proces geloodst en samen met

jou heb ik de moed gehad dit oude patroon los te laten en te transformeren

naar de ziel die ik in wezen ben.Dit wist ik al heel erg lang, en ik had er al

vaak een glimp van gezien,  nu heb ik het weer echt kunnen voelen. Ik heb

contact kunnen maken met mijn grootsheid, met mijn ziel en zielskwaliteiten

en diep kunnen voelen dat ik een kind van God ben, beschermd en

omringd ben door mijn gidsen en engelen. Ik sta vol in mijn kracht.

Mijn naam is in het verleden altijd belast geweest, omdat mijn moeder

dezelfde nam had. Ook Truus, en het uitspreken van mijn naam werd

gekoppeld aan het verlies van haar.Het afhankelijke kind in me heeft

plaats gemaakt voor de volwassen en vrije vrouw die haar grootsheid

erkent en  deze ook erkent in de ander. Ik ben heel blij met deze

transformatie!

 

Agnes, je bent een supercoach.

Ik kan je liefde voelen, je betrokkenheid en jouw verbinding met het Universum.

 

Geweldig. Dankjewel.

Lieve groet, Truus.

 

Jacqueline de Bie

 

Ik heb Agnes leren kennen op de LCOpleiding waar zij studiebegeleider was. Een warm mens met het hart op de juiste plek. Agnes heeft mij gecoacht op een thema, dat mij zeer diep raakte. Zij kan zich bijzonder goed inleven en invoelen in de situatie. Hierdoor bouwt zij snel een vertrouwensband op die bij mij als persoon heel goed aansluit. Agnes is een lieve, doortastende en resultaatgerichte coach, die je met warmte naar jouw doel weet te coachen. Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen als mens, iemand die echt is zoals ze is. Eerlijk, integer, betrokken en confronterend.

 

Jouw coachings zijn voor mijn gevoel altijd omringt door licht, liefde en warmte. Erg bijzonder om dan ook nog te confronteren!! Jij bent een geweldige lieve vrouw, een gedreven coach met veel levenservaring wat jij weet over te brengen bij de mensen.

 

Dank je Agnes.  Ik dank je uit de grond van mijn hart voor de waardevolle coaching. De warmte die jij mij liet voelen is ongelooflijk fijn.

Liefs Jacqueline de Bie