Jacqueline

 

Lieve Agnes,

 

Jouw ondersteuning tijdens de CdeCopleiding was altijd respectvol, liefdevol, begripvol, confronterend en spiegelend. Mede door jouw ben ik tijdens de opleiding verder gegroeid naar en coach die naast liefde en wijsheid nu ook over kracht en humor beschikt. Jouw coachings zijn voor mijn gevoel altijd omringt door licht, liefde en warmte. Erg bijzonder om dan ook nog te confronteren!!

 

Dank je!

 

Een zonnige, warme, liefdevolle knuffel.

Jacqueline.

Claudia van der Avoird

 

Lieve Agnes, het afgelopen jaar (2007) heb ik de Coach de Coach opleiding van Health Balance gevolgd. Door deze opleiding te volgen heb ik weer een grote stap gezet op het gebied van mijn persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

 

De intervisiegesprekken die ik met Agnes heb gevoerd, waren hierbij voor mij heel waardevol. In liefde en verbondenheid confronteerde Agnes mij met mijn verbeterpunten.

 

Door het stellen van de juiste vragen dwong ze mij om niet meer te denken, maar te gaan voelen wat er werkelijk aan de hand was. Dit heeft voor mij een aantal mooie inzichten over mijn rol als coach opgeleverd. Hierdoor ben ik nog beter in staat om mensen te coachen.

 

Dank je wel!

 

Een liefdevolle groet

Nicole Huigen

 

Agnes heeft mij de laatste 2 jaar veelvuldig gecoacht tijdens mijn Life Coach opleiding en de Coach de Coach opleiding die ik gevolgd heb bij Health Balance. Tijdens de Coach de Coach opleiding was Agnes een van de trainers en deed zij met ons de intervisie gesprekken. Voor de Coach de Coach opleiding heb ik een essay moeten schrijven en ik wil hier een citaat uit halen dat duidelijk maakt hoeveel haar coaching mij geholpen heeft.

 

Aan Agnes heb ik van het begin af aan erg veel gehad. Elk gesprek was voor haar aanleiding om me stevig aan de tand te voelen en flink te coachen. Dat was ook altijd precies wat ik nodig had, ik vond het vaak erg moeilijk en zwaar om zo in mezelf te wroeten. Ik ben wel heel blij dat ik het ervaren heb omdat ik nu dus echt weet dat je zo diep moet gaan, wil je echte veranderingen bewerkstelligen. Waar ik ook mee zat, kleine of grote dingen, het was na zo’n gesprek duidelijk, helder en meestal opgelost. Mijn houding werd anders waardoor ik veel makkelijker, zinvoller en duidelijker in het leven sta. Zij hielp me steeds weer om meer in mijn kracht te gaan staan. Ik ben door haar vaak letterlijk uit mijn hoofd gehaald en heb af kunnen dalen naar mijn gevoel waar al deze veranderingen hun oorsprong vinden.

 

Ik heb haar hier al vaak voor bedankt, maar wil het ook in dit essay nogmaals doen;

Agnes, uit het diepst van mijn hart wil ik je bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt, dat zal ik nooit vergeten!