Johan

 

Wat ik wilde bereiken was, helderheid wat ik wilde doen met mijn leven.

 

Toen dacht ik meer aan werk en sociale contacten. Ik ben in de Healthweek vooral ontdekt dat ik liefde wil voelen, ademen, uitstralen, te geven en mogen ontvangen. Ik heb ontdekt dat ik behoorlijk tevreden ben met mezelf. Dat ik mezelf ben. Keerpunt was voor mij wel de hart tegen hart knuffel die ik van alle deelnemers en Kitty en Agnes hebt gekregen. Ik ervaarde daar zoveel liefde, Ik ben daar open gegaan en ben dat nog steeds. Ik leef en eet veel gezonder, ik geniet weer van voedsel en veel intenser van alles om mij heen.

 

Kitty en Agnes, woorden hebben nu eenmaal hun beperkingen om mijn dankbaarheid naar jullie te uiten. In mijn leven zijn sommige momenten bepalend die je achteraf als voor en na uitleg. Zoals voor een belangrijke gebeurtenis en na die belangrijke gebeurtenis. Deze week was er absoluut 1 van.

Karin van den Beuken

 

Om te ontgiften en te ontslakken is het heel prettig om in gezelschap te zijn. Samen ben je veel sterker en de ondersteuning van elkaar is van groot belang! Fysiek maar ook mentaal merk je dat het lichaam zich ontdoet van alle toxische stoffen. Een duidelijke confrontatie met je eigen levensstijl! Aan het eind van de week voelde ik me schoon en heel helder van geest. Ook de creativiteit kwam weer in me op en ik kreeg weer zin om dingen te ondernemen. De week voelde voor mij als thuis komen bij mezelf! Ook dank ik de rest van de deelnemers. Het was een kadootje voor mezelf, een kadootje om in je hart te sluiten.

 

Op 25 November vertrok ik weer naar huis met een veel liefde in mijn hart en een traan over mijn wang omdat het zo’n geweldig mooie ervaring was… Het doel van de week is meer dan bereikt: meer bewust zijn van mijn eigen lichaam en dit lichaam met al haar liefde koesteren én de liefde delen met anderen…

 

Met alle complimenten aan Kitty en Agnes voor je juiste ondersteuning en liefde die ze ons gegeven hebben.