Life Coaching PLUS

 

De Life Coaching Plus van le Papillon is zeer uniek en gebaseerd op het Neuro Associative Conditioning (NAC) model van Anthony Robbins, mijn specialisaties in aanvullende methodes én van mijn eigen unieke gave die ik vanaf mijn geboorte meegekregen heb.. Tevens een groot verschil met alle andere coaching methodes dat er bij de NAC Life Coaching methode gewerkt wordt aan het verhogen en versterken van je emotionele intelligentie! Mijn werkwijze is overigens in het niets te vergelijken met die van een psycholoog of psychotherapeut.

 

Het NAC model biedt jou de volgende 7 meester stappen:

Jouw leefwereld begrijpen

Jouw innerlijke motivatie opzoeken en versterken (wat brengt jou pijn en wat geeft jou plezier)

Jouw niet werkende patronen doorbreken en vernietigen

Een nieuw ondersteunend patroon creëren

Zorgen dat het blijvend is

Testen of de verandering echt is

Nieuwe patronen verankeren bij- en voor jou door een ondersteunende omgeving te creëren.

 

De plus van Life Coaching bij “le Papillon:

De Life Coach Plus werkt transformerend, vanwege mijn eigen unieke gave en de integratie van Life Coaching met de volgende aanvullende methodes.

 

Wat kan je verwachten tijdens de Life Coaching Plus?

Life Coaching Plus werkt aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Aan de hand van die vragenlijst komen we gezamenlijk tot een thema waar aan gewerkt wordt en bepaal je per gesprek zelf het resultaat wat je aan het eind van dat gesprek wilt behalen.

  • Je leert dat jij je eigen gedachten, je eigen gevoel en je eigen wereld creëert. Er is ook maar één iemand verantwoordelijk voor die wereld, en dat ben je zelf. Als je dit eenmaal geleerd hebt hoe je dit voor jou kunt laten werken, is alles mogelijk!
  • Zo zal je uiteindelijk dmv bepaalde vraagstelling en dmv bepaalde oefeningen, je beperkende gedachten/gevoel/overtuigingen/emoties/gedragingen herkennen, erkennen en loslaten.
  • Er wordt naar jou geluisterd  zonder je te beoordelen, maar ook naar datgene wat je niet zegt
  • Je wordt uitgedaagd om jouw ideeën in een bredere/ andere context te zien. Daarbij wordt er bewust verwarrende, twijfel veroorzakende, tegenovergestelde en confronterende vragen gesteld zodat je andere associaties gaat leggen, waardoor je een ander gevoel creëert, waardoor je in staat bent om jouw gewenste resultaat te behalen.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Voorafgaand aan Life Coaching Plus is er altijd een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, om te voelen/ervaren of er van beide kanten een klik is.

 

Hoelang duurt een Life Coaching Plus traject?

Het aantal sessies is toegespitst op jouw persoonlijke behoefte en hangt sterk af van jouw persoonlijke situatie.

In de praktijk gaat het gemiddeld om een periode van drie tot zes maanden met gesprekken van ongeveer 1 uur, eens in de twee weken, dat komt neer op een gemiddelde van 6 gesprekken.

Life Coaching Plus kan face to face of via de telefoon plaatsvinden.

Ook hierna is het mogelijk om jouw Life Coaching Plus voort te zetten met een lagere frequentie. Al naar gelang de behoefte.

 

Vertrouwelijk

Als Life Coach heb ik volledige en levenslange zwijgplicht naar derden.

 

 

 

 

  • Hier kan je een aantal testimonials over de ervaringen van anderen lezen.