Truus

 

Lieve Agnes,

Dank je wel voor je coaching.

Je hebt me door een oud en hardnekkig proces geloodst en samen met

jou heb ik de moed gehad dit oude patroon los te laten en te transformeren

naar de ziel die ik in wezen ben.Dit wist ik al heel erg lang, en ik had er al

vaak een glimp van gezien,  nu heb ik het weer echt kunnen voelen. Ik heb

contact kunnen maken met mijn grootsheid, met mijn ziel en zielskwaliteiten

en diep kunnen voelen dat ik een kind van God ben, beschermd en

omringd ben door mijn gidsen en engelen. Ik sta vol in mijn kracht.

Mijn naam is in het verleden altijd belast geweest, omdat mijn moeder

dezelfde nam had. Ook Truus, en het uitspreken van mijn naam werd

gekoppeld aan het verlies van haar.Het afhankelijke kind in me heeft

plaats gemaakt voor de volwassen en vrije vrouw die haar grootsheid

erkent en  deze ook erkent in de ander. Ik ben heel blij met deze

transformatie!

Agnes, je bent een supercoach.

Ik kan je liefde voelen, je betrokkenheid en jouw verbinding met het Universum.

 

Geweldig. Dankjewel.

Lieve groet, Truus.

Marion Elshout

 

De story’ s in mijn hoofd zijn doorbroken! Wat ik met de rest van dit leven doe is vanaf nu mijn keuze!

 

Ik heb het maatje in mijzelf ontdekt. Ik heb al heel wat therapieën gevolgd en spirituele cursussen en weekeinden bijgewoond maar geen enkel les is te vergelijken met de keuze mogelijkheden en ruimte om me heen die ik steeds meer mag ervaren door deelname aan deze opleiding. Het heeft mijn hele manier van in het leven staan erg positief verandert.

 

Agnes, bedankt, ik wil deze manier van in het leven staan voor altijd!

Marian

 

Agnes heb ik ontmoet tijdens een infoavond van Marcel Sanders over Life coaching. Het was een warm contact en ik wist meteen dat ik me door haar zou willen coachen. Tijdens deze gespreken heeft Agnes me door het stellen van vragen me weer duidelijk gemaakt dat ikzelf verantwoordelijk ben voor mijn gedachtegang en de gevoelens die daar uit voortkomen.

 

Een vraag was voor mij heel essentieel, n.l. wilde ik dit gevoel wel loslaten..?

 

Door een oefening waarin ik liefdevol werd begeleidt door Agnes kon ik mijn oude gedachten patroon loslaten en kwam er een bevrijdend gevoel te voorschijn waardoor ik bij mijn liefde voor mezelf kwam.

Door deze coachinggesprekken werd ik er weer aan herinnerd wie ik in wezen ben.

 

Ik ben blij dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan en dank Agnes voor deze liefdevolle ervaring.

H. v.d. K.

 

Toen het in augustus 2007 niet zo goed met mij ging , zowel privé als op het werk, besloot ik contact op te nemen met Agnes.

 

Ik had haar eens ontmoet op een seminar over vrouwelijke en mannelijke energie, waar ik veel herkenning in hoorde. Ze stelde voor om me telefonisch te coachen. Ik was benieuwd hoe dat zou gaan omdat het voor mij een nieuwe manier van coachen was. Maar ik heb het als heel prettig ervaren. Je wordt op dat moment gedwongen om alleen met jezelf bezig te zijn en je wordt niet afgeleid.

 

De gesprekken waren emotioneel, confronterend en verhelderend. Soms vervelend omdat Agnes maar vragen bleef stellen en ik het antwoord niet dacht te weten. Maar stapje voor stapje werd het helder voor me. Ik had niet verwacht dat je in een uur tijd meteen in je gevoel kunt gaan zitten waardoor je het probleem snel helder krijgt. Ik vond het erg prettig dat de coaching meteen heel concreet was, waardoor ik meteen aan het werk kon met de handvatten die Agnes mij gaf.

 

Agnes heeft me laten inzien dat ik van mezelf mag houden en dat ik moet stoppen met steeds te knokken om iets te bereiken bij een ander, omdat het verloren energie was. Ik heb geleerd om weer te vertrouwen op mijn gevoel en ik heb geleerd dat ik meer in mijn vrouwelijke energie mag gaan zitten en hulp mag vragen aan anderen. Ik weet nu dat ik er mag zijn.

 

Agnes, bedankt voor alle inzichten die je me gegeven hebt met veel geduld, rust, warmte en echte belangstelling. Het was fijn om je zo op je gemak te voelen bij Agnes, ondanks de afstand en de telefoon.

Rita L.

 

Agnes heeft mij gecoacht zoals ik niet verwacht had. Je moet echt zelf je antwoorden vinden en dat is soms niet makkelijk. Agnes bleef rustig en met doorvragen zijn we toch tot de kern van het probleem gekomen. We hebben wat frustratie momenten gekend, maar het resultaat is dan ook navenant. Ik denk juist doordat je zo moet zoeken, dan ga je echt tot de bodem en van daaruit kun je alleen maar omhoog.

 

Mijn gevoel was zo in de war, maar door de coaching van Agnes kwam dat weer lekker in balans. Ik voelde me echt een ander mens na de sessies. Ik leef nu meer vanuit liefde, liefde voor mezelf als eerste, maar zeker ook voor de mensen om mij heen. Het valt nog steeds niet altijd mee om dit vol te houden, maar dat weet ik dat dit mijn oude ik is en stap weer gauw in mijn nieuwe ik, want die bevalt mij toch stukken beter.

 

Dus... dank je wel, Agnes, voor je coaching, voor je rust, voor je vragen, voor je scrambles, gewoon... doordat je Agnes bent!

 

Liefs van Rita.

Mw. Spanjers

 

Ik, Rita Spanjers nu 47 jaar jong, heb afgelopen jaar de coaching cursus gevolgd. Daar werd ik ondersteund en gecoacht door Agnes. Het eerste coachinggesprek had ik nooit in mijn leven willen missen. Agnes heeft mijn leven 180 graden gedraaid, echt een nieuw leven. Toen mocht alles een plaats krijgen.

 

Ik dacht dat ik wel eigen waarde had. Nu denk ik het niet meer maar nu heb ik eigen waarde. Dat is veel meer. Ik kan nu zeggen "Ik hou van mezelf" en "Ik ben de krachtige enthousiaste Rita!" Zelfliefde was eerst voor mij, mensen liefhebben!! Nu weet ik dat ik pas mensen kan liefhebben als ik eerst me zelf lief heb! Zelfvertrouwen, ik heb altijd al uit mijn gevoel, vanuit de natuur geleefd. Nu wordt me steeds meer duidelijk dat zelfvertrouwen niet van buiten komt, maar het zit in me. Ik bleef steeds maar vragen of ik de dingen goed deed. Vragen, vragen... en maar niet luisteren!

 

Mijn wereld is 180 graden gedraaid nu ik kan luisteren! Het zit allemaal in me, naar me zelf luisteren en naar de mensen luisteren, echt heel mooi. In je kracht komen staan is wel zo mooi. Er is zoveel wat je voor je zelf kunt doen om in je kracht te staan. Ik durf nu na me zelf te kijken en kan me zelf in mijn kracht zetten. Geweldig! Zelfrespect is voor mij wat ik zelf voel. Daar heb ik al voorbeelden van gegeven. Het mooiste wat ik na 30 jaar samen leven met mijn vriend meemaakte. Ik vroeg altijd van alles en nu begon hij ook te vragen! Dat gaf mij zoveel zelfrespect!

 

Wat heeft je coaching voor mij te weeg gebracht? Jouw coaching heeft bij mij heel veel teweeg gebracht. Agnes, jij had alles in je om mij te coachen!

 

Wat is coachen? de juiste vragen stellen, luisteren, de me-to's, en doorvragen. de grote lijnen, het doel en daar mee aan de slag gaan. Het is geweldig hoe jouw coaching dit allemaal met iemand kan doen!

 

Rita Spanjers

Monique C.

 

Ik kende Agnes al van mijn opleiding tot coach bij Health Balance, waar zij werkzaam is als supervisie coach. In die tijd heb ik kennis gemaakt met haar manier van werken.

Agnes is warm, betrokken en toch ook ferm. En die mix werkt. Ik zat toen in een zware periode met de zorg voor jonge kinderen én zorgbehoevende ouders én ik deed een coachopleiding en ik had niet meer het gevoel dat ik het aankon.

 

Door de coaching met Agnes is dat gevoel toen helemaal omgedraaid, ik wist weer waarom ik het deed, de pijn kon ik loslaten en ik kon in mezelf weer de kracht vinden om door te gaan, zonder er aan onder door te gaan. Dat was dus een geweldige coaching.

 

Recentelijk heb ik weer het genoegen gehad een coachingssessie met Agnes te ondergaan.

We deden een oefening om mijn verleden in balans te zetten en ik was erg nieuwsgierig wat er zou gebeuren, vooral ook uit mijn interesse als coach.

Natuurlijk verwachtte ik dat het zou werken en dat er mooie dingen uit zouden komen, maar toch was ik nog overrompeld door de ervaring.

 

Er kwamen dingen naar boven uit mijn verleden, een aantal zware dingen die lichter werden en “oplosten” door de coaching en een aantal gebeurtenissen die zo klein en triviaal leken dat het me verbaasde dat ze naar boven kwamen.

Maar misschien juist wel door die gebeurtenissen ontdekte ik een rode draad die heel waardevol voor me is.

Alles wat omhoog kwam had te maken met een stukje aandacht dat ik heb gemist in mijn jeugd.

Gezien en gehoord willen worden. Door de coaching voelde het alsof ik dat mezelf alsnog kon geven.

En toen we richting de toekomst gingen werken, werd het me ook duidelijk wat dit stuk verleden voor effect heeft op mijn heden en toekomst.

Ik heb grote dromen voor mijn bedrijf en gezien en gehoord worden zijn daar een belangrijke voorwaarde voor.

Toen ik daar in de coaching mee bezig was, met mijn toekomst, werd ik zo blij!

En het voelde ineens heel goed om gezien en gehoord te worden, de pijn is er vanaf gehaald.

 

Kortom deze coaching met Agnes deed al tijdens de sessie een hele hoop met me, een traan, een lach, opluchting, vergeving, acceptatie en liefde......ik kreeg er meteen creatieve energie van en ook  de dagen erna voelde ik me zo opgeruimd en licht.

Geweldig!

Ik weet waar ik heen wil en ik weet dat al wat achter me ligt goed is zoals het nu is. Dat is klaar.

 

Het is een heel verhaal geworden, maar dat komt omdat het ook zo veel met me heeft gedaan.

Ik kan Agnes echt van harte aanbevelen als coach.

Ze is scherp, slim, stelt de juiste vragen die je echt aan het denken zetten, maar bovenal krijgt ze je in beweging op plekken waar je voorheen vast zat.

En dit alles met haar vriendelijke, warme sausje, waarin je de healende energie die ze ook in huis heeft gewaarwordt.

 

Dus als je er klaar voor bent om te groeien, raad ik je aan Agnes te bellen!

Jacqueline de Bie

 

Ik heb Agnes leren kennen op de LCOpleiding waar zij studiebegeleider was. Een warm mens met het hart op de juiste plek. Agnes heeft mij gecoacht op een thema, dat mij zeer diep raakte. Zij kan zich bijzonder goed inleven en invoelen in de situatie. Hierdoor bouwt zij snel een vertrouwensband op die bij mij als persoon heel goed aansluit. Agnes is een lieve, doortastende en resultaatgerichte coach, die je met warmte naar jouw doel weet te coachen. Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen als mens, iemand die echt is zoals ze is. Eerlijk, integer, betrokken en confronterend.

 

Jouw coachings zijn voor mijn gevoel altijd omringt door licht, liefde en warmte. Erg bijzonder om dan ook nog te confronteren!! Jij bent een geweldige lieve vrouw, een gedreven coach met veel levenservaring wat jij weet over te brengen bij de mensen.

 

Dank je Agnes.  Ik dank je uit de grond van mijn hart voor de waardevolle coaching. De warmte die jij mij liet voelen is ongelooflijk fijn.

Liefs Jacqueline de Bie

Ludmilla

 

Agnes als coach:

 

Vasthoudend, sterk,

Lief en warm,

Confronterend, volhardend,

Lief en warm,

Slim, creatief,

Lief en warm,

Sensitief, geduldig,

Lief en warm.

 

Dank voor alle confrontaties en inzichten!

Roger

 

Dank je

Bedankt, omdat je met me mee gaat.

Bedankt, omdat je naast me staat.

Bedankt, omdat je tegen me praat.

Bedankt, dat je me niet alleen laat.

 

Bedankt, dat je tegen me in gaat.

Bedankt, dat je zegt waar het op staat.

Bedankt, dat je niet te ver weg gaat.

Bedankt, dat je me niet alleen laat.

 

Bedankt, omdat je me echt steunt,

Bedankt, omdat je me vertrouwt,

Bedankt, omdat je me voort stuwt,

Bedankt, omdat je mijn kar duwt.

 

Bedankt, dat ik je mag leren kennen.

Bedankt, dat ik met je mag werken.

Bedankt, dat ik je steun mag ervaren.

Bedankt, vanuit het diepst van mijn hart.

 

R.

28/03/2008.

Ton

 

Agnes is een coach die liefde hoog in het vizier heeft, en tegelijkertijd met beide benen op de grond staat. Met grote inzet en een heldere geest heeft ze mij vaak geholpen de zere plek te vinden waardoor een verhelderend inzicht kon ontstaan.

 

Haar coaching heeft me bewust gemaakt van de kracht van de geest om daadwerkelijk voor het wenselijke te kiezen.

Marriet

 

Agnes, ik heb héél veel van jou geleerd.

 

Door jou rust en geduld tijdens een gesprek, door vragen heel direct te stellen heb je mijn weg geopend naar zelfliefde, vertrouwen en geloven in mezelf. Gevoel, intuïtie, mijn innerlijke kern leren zien. Een zuiver begin voor bewustwording in mijn leven. Hierdoor sta ik nu op een levenspad waar ik mag groeien. Waar ik al mijn behoeftes kan, en mag vervullen die ik graag wil, die in mijn leven, mijn gevoel passen.

 

Het was een geweldige, leerzame en fijne tijd, een cadeautje wat ik niet zomaar even ga halen. Maar meer dan de moeite en de tijd waard.

 

Dank je wel, Agnes voor de opening naar een voldaan en gelukkig leven.

Joli Sundahl e/v Mekkering

 

Agnes heeft mij een jaar lang gecoacht. Hoewel verstand en gevoel al een stuk meer in balans waren, merkte ik nog steeds dat ik in veel gevallen niet bij mijn eigenliefde kon.

 

In het jaar dat Agnes mij heeft gecoacht, hebben we hier hard aan gewerkt. Dit bracht het nodige verdriet met zich mee, maar het heeft mij veel dichter bij mijn eigenliefde gebracht. Nu neem ik beslissingen op basis van mijn intuïtie. Dit heeft mij sterker en vrijer gemaakt. Ik neem mezelf nu veel minder kwalijk en kan ook veel sneller alle negatieve gevoelens van mij afzetten als ik vind dat ik een fout heb gemaakt.

 

Mijn kracht zat oorspronkelijk vooral in de mannelijke energie, dat uitte ik vooral in boosheid. In dit jaar ben ik veel meer gaan doen vanuit mijn eigen vrouwelijke energie. Dit heeft niet alleen veel voor mezelf maar ook veel voor mijn relatie betekend. We voelen ons beiden hier veel prettiger bij en het kost veel minder energie.

 

Lieve Agnes, dankjewel.

Mw. Bruys

 

Ben je er aan toe meer uit je eigen leven te halen? Ben je er aan toe jezelf te ontdekken op punten die voor verbetering vatbaar zijn? Herken je dat jij alleen verantwoordelijk bent voor het welzijn van je eigen leven? Neem dan contact op met Agnes van Le Papillion. Zij wijst je, door gerichte vragen te stellen, op weg naar een rotsvast zelfvertrouwen met veel liefde en eigenwaarde.

 

Door zelfmotivatie tot liefdevolle actie overgaan. Je komt in de goede energie en de goede dingen kruisen vanzelf je pad.

 

Gun jezelf een coaching door Agnes van Le Papillion.

Gerrie Bruys

Mw. van Gils

 

Een zeer prettige manier van coaching heeft Agnes. Ze haalt het best uit je met respect en door de juiste vragen te stellen. De resultaten zijn verbluffend en geeft het zoveel meer waarde in mijn leven.

 

Door middel van coaching zoals Agnes doet geeft het een leven van emotioneel in balans zijn, bewustwording, respect in jezelf en eigen liefde.

 

Dank je wel Agnes voor je geweldige liefdevolle ondersteuning die je altijd geeft!

Angélique van Gils

Fetsje de Vos

 

Hoi Lieve, Agnes

 

Agnes ik vind je een geweldige coach je voelt aan wat ik als klant op dat moment nodig ben.

Dat kan zijn dat je me enorm bewust laat zijn (door je vragen) waar ik weerstand op heb/had.

 

Mijn laatste coaching met jou, Agnes had ik geen weerstand maar liep ik vast in iets wat ik ooit mee had gemaakt en niet heb verwerkt.

Agnes, je nam al je tijd en het is een hele liefdevolle coaching geworden.

Met het resultaat dat ik mijzelf eindelijk kan zien en accepteer wat ik heb meegemaakt.

Dat ik mijzelf erken en niet een ander zijn pijn belangrijker ga maken dan mijn pijn.

 

Ik vind jou, Agnes een geweldige in voelende coach.

 

Liefs en warme groet,

Fetsje de Vos

LH

 

De coaching door Agnes heb ik als zeer liefdevol en tegelijk vasthoudend ervaren.

Dat laatste bijv. om het door mij gewenste resultaat te behalen en mij niet weg te laten komen met ‘escape’-gedrag. Dat werd voor mij duidelijk omdat Agnes erg goed tussen de regels door kan lezen en vervolgens die vragen weet te stellen die respectvol aanzetten tot onderzoeken/anders (gaan) denken en voelen. Agnes’ coaching liet mij ervaren hoe mooi en waardevol een transformatieproces kan zijn.

 

Het was voor mij een hele mooie opsteker voor m’n eigenwaarde en ik kwam écht meer in m’n eigen kracht te staan! Ik ben je dankbaar Agnes, voor je invoelendheid en deze ‘reisbegeleiding’, een ‘reis’ die ik dankzij jouw visualisatie zelf nog regelmatig maak.

 

Ik vind je een kanjer.

 

Liefs en warme groet, LH.