I Am a Human Angel, StarSeed and a Golden Diamand 5D Service Ray, Goddess of Universal Love, Keeper of the Sacred Divine Feminine Codes.

Vandaaruit is mijn aller belangrijkste doel in mijn leven om Liefde en Licht in de de wereld en in de harten van de mensheid te brengen. En zo de Hemel op Aarde te brengen.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Agnes Lindhout en ik ben geboren in 1969.

 

Mijn Naakte Waarheid:

Vanaf mijn zeer prille bestaan in deze wereld, als kleine baby tot mijn 12e levensjaar ben ik sexueel misbruikt. Dit heeft gemaakt dat ik geen basis in veiligheid en liefde meegekregen in het gezin waar ik ben opgegroeid.

Door het gemis van deze basis, voelde ik me zeer eenzaam, had ik geen zelfliefde, weinig eigenwaarde, geen zelfvertrouwen en een slecht zelfbeeld. Gevolg was dat ik anderen ver over mijn grenzen liet gaan en dat ik een zeer onzeker en verlegen type ben geweest.

 

Emotionele verwaarlozing, emotionele chantage, verbale agressie, lichamelijk geweld, onderdrukking, vernedering, machtsmisbruik, aanranding, verkrachting, ik heb het ook in mijn latere leven allemaal meegemaakt.

Het grootste deel van mijn leven heb ik (soms zelf letterlijk) moeten vechten voor mijn bestaan.

Mezelf uiten en opkomen voor mezelf? Ik had er zeer, zeer grote angst voor en daarom heb ik dat het grootste deel van mijn leven ook niet gedaan.

 

Mezelf laten zien? Het grootste deel van mijn leven heb ik dat niet gedurfd.

Mijn gevoel? Het grootste deel van mijn leven wist ik niet eens wat mijn gevoel was en was ik daar geblokkeerd van.

Nee of stop nu is het genoeg tegen een ander zeggen en dus ja voor mezelf? Ook dat heb ik het grootste deel van mijn leven niet kunnen doen.

 

Ik heb mijzelf kunnen bevrijden, helen en transformeren van alle ballast uit het verleden. Zo heb ik mijn rol als slachtoffer getransformeerd in mijn persoonlijke doel en kracht, mijn Sjamanistische Godinnen Kracht.

 

Mijn "werk" als Lichtwerker:

In 1998 werd ik zowel letterlijk als figuurlijk "wakker" gemaakt door een Engel die aan mijn bed verscheen, juist op het moment dat ik in mijn aardse leven totaal vast was gelopen en niet meer wist wie ik was, waarom ik hier was en waarom ik was zoals ik was, ik begreep niets van mezelf en was totaal afgestompt en afgeblokt van mijn gevoel. Die Engel bracht mij oa de boodschap dat alles nieuw zou worden en dat alles Liefde is. Vanaf toen begon mijn persoonlijke en spirituele reis en heb ik vele inwijdingen en initiaties mogen ontvangen.

 

Sacred Divine Feminine Power, Sacred Magic Sexuality and the true mission of Twin Flame Union:

Mijn hele incestverleden, het verwerken, het helen en transformeren ervan is één grote training en voorbereiding geweest.

Het is met hulp en ondersteuning vanuit de Lichtwereld één grote leerschool geweest om mijn eigen Sjamanistische Godinnenkracht in mezelf te ontdekken en in te zetten om zo als instrument/transformator en portal te fungeren. Uiteraard dienend voor het aller hoogste goed.

 

Want naast het ondersteunen van andere vrouwen in hun helingsproces met Life Coaching Plus, is het mij gegeven om te werken met Heilige Magische Sexualiteit, met ondersteuning van oa Godin Isis, Maria Magdalena en de Engelen. Het bijzondere en mooie ervan is dat ik tijdens het bedrijven van de liefde, met Multi dimensionale orgasmen als portal fungeer en zo een draaikolk creëer die allerlei energieën van zowel vrouwen als wel van mannen uit de kosmos op pik, die op de een of andere manier te maken hebben gehad met sexueel misbruik (in dit leven en zelfs van eeuwen terug) om die te transformeren naar het Licht.

 

Tevens ben ik de afgelopen jaren bereid geweest om continu op en neer te reizen, van omhoog naar de sterren om daar Liefde- en Lichtcodes te ontvangen, om vervolgens diep diep diep af te dalen naar de diepe donkere duistere onderwereld (gelukkig samen met mijn begeleiders uit de Lichtwereld oa Godin Isis, Anubis, Aartsengel Michael, Saint Germain, Yeshua en Maria Magdalena en mijn Galactische familie van de sterren Sirius en Arcturian) om daar het Licht en Liefde te brengen.

 

Zo mocht en kon ik al de heftige pijnen van zowel dit leven, als van vorige levens, van zowel van mijzelf, als van het collectief, van zowel Moeder Aarde als het Galactische, aan gaan, doorvoelen, doorleven, helen, vergeven en transformeren naar Goddelijke Licht, Liefde en Kracht.  Zo heb ik mijn energetische steentje bijgedragen aan de Collectieve en Galactische shifts van de afgelopen jaren die er in het Universum, op onze aarde en in de mens heeft plaatsgevonden.

 

Zo heb ik als Lichtwerker tevens de weg verlicht en vrijgemaakt voor jou. En waar ik zelf zo'n 20 jaar over gedaan heb, kan ik jou nu in ondersteunen om jouw transformatie in een veel en veel kortere tijd (wellicht in enkele maanden tot 1 à 2 jaar ) en veel en veel minder heftig en zwaar doen plaats vinden.

 

Diep, diep, diep, onder de indruk maak ik een zeer diepe buiging voor dit ontzaglijke en volmaakte Goddelijke proces.

 

Dank, dank, dank

 

Van kracht naar specialisme:

Al mijn transformerende coachgesprekken komen uit oprechte zielsverbinding, met mededogen, invoelend en aanvoelend vermogen. Waarbij ik tevens door een neutrale bril naar jouw situatie blijf kijken ipv dat ik je vanuit mijn eigen wereld adviezen ga geven. Ik stem me daarbij oa af op Engelen en andere Lichtwezens uit andere dimensies.

In deze verbinding ben ik slechts een instrument waardoor ik op een zo zuiver mogelijke wijze als een laserstraal de juiste vragen stel. De juiste oefeningen voor jou inzet op een liefdevolle, respectvolle en warme manier. Altijd doortastend en vastberaden met de nodige humor en zachtheid. Waarbij ik geen genoegen neem met minder.

Al  jouw beperkende emotionele en mentale blokkades worden zo opgeheven en de weg wordt vrij gemaakt naar jouw hart.

Zodra jouw hart zich opent voor onvoorwaardelijke Liefde ben je ook in verbinding met de Bron, waardoor er innerlijke vrede,  met jezelf,  de ander, met je verleden en met de situatie waarin je nu zit ontstaat.  Uitkomst voor jou: verlichting, zelf liefde, vrede en innerlijke rust.

 

Mijn andere ervaringen:

Ik werk ruim 26 jaar in de gezondheidszorg, voornamelijk in het groepswerk.

 

Hiernaast ben ik in 2003 gestart met de Life Coach opleiding van Health Balance.  Na het behalen van mijn diploma ben ik als professional verbonden aan de Health Balance Group.

Bij de Health Balance Group en haar opleidingscentrum de Life Coaching Academie, ben ik zo'n 12 jaar werkzaam geweest als Trainer, Studie coach en Supervisor coach, van zowel mannelijke als vrouwelijke studenten.

 

Mede door mijn eigen Life Coach opleiding- en vervolgopleidingen op spiritueel gebied heb ik een basis mogen leggen. Mijn eigen basis.

 

In 2006 is de rups een vlinder geworden en ben ik gestart met mijn praktijk “le Papillion”.

 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan dansen, lees ik boeken over spiritualiteit, doe ik aan mediteren, spring ik op de trampoline of doe aan hoepelen en ik wandel ook graag door het bos.

 

 

Mijn kracht is, dat ik jou in jouw Godinnenkracht zet!

 

 

 

 

 

Liefdevolle hartsgroet,

 

Agnes Lindhout

Dit zeg Ludmilla over mij:

Agnes als coach:

 

Vasthoudend, sterk,

Lief en warm,

Confronterend, volhardend,

Lief en warm,

Slim, creatief,

Lief en warm,

Sensitief, geduldig,

Lief en warm.

 

Dank voor alle confrontaties

en inzichten!