I Am a Human Angel, a Blue Ray StarSeed, Goddess of Universal Love and Keeper of the Sacred Divine Feminine Codes.

Vandaaruit is mijn aller belangrijkste doel in mijn leven om Liefde en Licht in de de wereld en in de harten van de mensheid te brengen. En zo de Hemel op Aarde te brengen.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Agnes Lindhout en ik ben geboren in 1969.

 

Ervaringen omgezet in kracht:

Vanaf mijn zeer prille bestaan in deze wereld heb ik zelf te maken gehad met seksueel misbruik. Dit heeft gemaakt dat ik geen basis in veiligheid en liefde meegekregen in het gezin waar ik ben opgegroeid.

 

Door het gemis van deze basis, voelde ik me zeer eenzaam, had ik weinig eigenwaarde, geen zelfvertrouwen en een slecht zelfbeeld. Gevolg was dat ik anderen ver over mijn grenzen liet gaan en dat ik een zeer onzeker en verlegen type ben geweest. Ik heb mijzelf kunnen bevrijden van alle ballast uit het verleden. Mijn rol als slachtoffer heb ik omgezet in mijn persoonlijke doel en kracht.

 

Door de weg die ik bewandeld heb dmv Life Coaching en vele vormen van Healing ervaar ik nu dankbaar en gezegend hoe het is om de liefde en de Godinnen kracht in mezelf te voelen en dat elke dag weer te mogen ervaren.

 

Van kracht naar specialisme:

Al mijn coachgesprekken komen uit oprechte zielsverbinding, met mededogen, invoelend en aanvoelend vermogen. Waarbij ik tevens door een neutrale bril naar jouw situatie blijf kijken ipv dat ik je vanuit mijn eigen wereld adviezen ga geven. Ik stem me daarbij oa af op Engelen en andere Lichtwezens uit andere dimensies.

In deze verbinding ben ik slechts een instrument waardoor ik op een zo zuiver mogelijke wijze als een laserstraal de juiste vragen stel. De juiste oefeningen voor jou inzet op een liefdevolle, respectvolle en warme manier. Altijd doortastend en vastberaden met de nodige humor en zachtheid. Waarbij ik geen genoegen neem met minder.

Al  jouw beperkende emotionele en mentale blokkades worden zo opgeheven en de weg wordt vrij gemaakt naar jouw hart.

Zodra jouw hart zich opent voor onvoorwaardelijke Liefde ben je ook in verbinding met de Bron, waardoor er innerlijke vrede,  met jezelf,  de ander, met je verleden en met de situatie waarin je nu zit ontstaat.  Uitkomst voor jou: verlichting, zelf liefde, vrede en innerlijke rust.

 

Mijn andere ervaringen:

Ik werk ruim 26 jaar in de gezondheidszorg, voornamelijk in het groepswerk.

 

Hiernaast ben ik in 2003 gestart met de Life Coach opleiding van Health Balance.  Na het behalen van mijn diploma ben ik als professional verbonden aan de Health Balance Group.

Bij de Health Balance Group en haar opleidingscentrum de Life Coaching Academie, ben ik zo'n 12 jaar werkzaam geweest als Trainer, Studie coach en Supervisor coach, van zowel mannelijke als vrouwelijke studenten.

 

Mede door mijn eigen Life Coach opleiding- en vervolgopleidingen op spiritueel gebied heb ik een basis mogen leggen. Mijn eigen basis.

 

In 2006 is de rups een vlinder geworden en ben ik gestart met mijn praktijk “le Papillion”.

 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan dansen, lees ik boeken over spiritualiteit, doe ik aan mediteren, spring ik op de trampoline of doe aan hoepelen en ik wandel ook graag door het bos.

 

 

Mijn kracht is, dat ik jou in jouw Godinnenkracht zet!

 

 

 

 

 

Liefdevolle hartsgroet,

 

Agnes Lindhout

Dit zeg Ludmilla over mij:

Agnes als coach:

 

Vasthoudend, sterk,

Lief en warm,

Confronterend, volhardend,

Lief en warm,

Slim, creatief,

Lief en warm,

Sensitief, geduldig,

Lief en warm.

 

Dank voor alle confrontaties

en inzichten!

Centrum Bronkracht

Dorpstraat 86a

7361 AX Beekbergen

www.centrumbronkracht.nl