Hanny Wouters van Esterik

 

"Agnes, bedankt voor mij het verlossende woord, als vraag: "Wat zou liefde nu doen?" Hier heb ik heel veel aan. Dank je voor de persoonlijke benadering."

Warme groet, dat er veel mooie vlinders mogen ontpoppen."

 

Madelon

"Dank je wel voor de fijne avond!"

Esther Verschueren

 

"Ik wil je hartelijk danken voor je seminar over vrouwelijke power. Dit kwam voor mij precies op het juiste moment. Daardoor vielen er weer wat puzzelstukjes op hun plek, waardoor ik een stuk vrijer in mijn vel zit. Dat voelt goed!"

Met hartelijke groet.

Ben en Mariet Verheijen

 

"Doordat we vele jaren een eigen bedrijf gehad hebben in de horeca, hard gewerkt met lange dagen, en altijd klaar gestaan voor anderen, is het samen zijn er vaak bij ingeschoten tijd om elkaar lief te hebben kwam er niet meer van. Nu de zaak er niet meer is en we weer tijd hebben voor elkaar, is het een geweldige ervaring dat we opnieuw kunnen leren om verliefd te zijn. We zijn samen naar de avond over mannelijke en vrouwelijke energie geweest en hebben dat ook als heel inspirerend ervaren.

 

Agnes vertelde vanuit haar gevoel, daardoor werd ik helemaal warm van binnen en waren er ook veel eye-openers. Ze heeft ons laten zien wat mannelijke energie betekend en wat vrouwelijke energie betekend, door hier naar te kijken kwam ik er achter dat ik meer in de mannelijke energie leefde, waardoor botsingen soms onvermijdelijk zijn en mijn man zich soms verplicht voelde om in de vrouwelijke energie gaan te zitten en dat geeft frustraties. Door meer in m’n vrouwelijke kern te leven komt er meer ruimte om lief te hebben en te groeien, meer ruimte om wat voor elkaar te betekenen en kan onze relatie ook intiemer zijn.

 

We hebben hiervan geleerd dat liefde het grootste geschenk is in een relatie. We laten ons hier ook zeker op coachen, zodat we als twee mensen met liefde en respect voor elkaar kunnen genieten van onze pensioentijd waar ook voldoende ruimte is om te doen wat ieder zelf leuk vindt,om te zijn wie ieder graag wil zijn. Agnes bedankt het was voor ons een ontspannen en inspirerende avond, met mooie gevolgen."

Sandra

 

"Wat ik erg verhelderend vond was de wisselwerking tussen mannelijke en vrouwelijke energie. En welke patroon er ontstaat als je veel in mannelijke energie zit. Mooi vond ik de uitleg hoe het werkt als je steeds meer in je vrouwelijke energie komt. Hoe meer je jezelf openstelt en loslaat, hoe meer je vrouw bent, hoe meer je de ander toestaat om ook echt zichzelf te zijn."

Bedankt en een hartelijke groet.

Christine van Alten

 

"Ik vond het seminar heel verhelderend. Het werd mij duidelijk dat ik regelmatig in de mannelijke energie zit en mij daar helemaal niet prettig bij voel. Door de heldere uitleg van Agnes hoe het werkt met mannelijke en vrouwelijke energie en wat voor uitwerking dat op een relatie kan hebben werd het steeds duidelijker. Vooral met de boodschap: het maakt niet uit wat je zegt, maar hoe je het zegt ben ik mee aan de slag gegaan. Ik ga daar veel bewuster mee om en de uitwerking van het anders zeggen van dingen verrast mij telkens weer. Echt fantastisch! Agnes, heel hartelijk bedankt voor je waardevolle bijdrage."