Training: “Divine Feminine Power”

 

Stap als vrouw in je ware grootsheid.

En leef vanuit je hart en vanuit je eigen Bron van Liefde, je eigen God(innen) Kracht.

 

Wanneer je als vrouw verbonden bent met je eigen Bron van Liefde voor jezelf:

 

  • Zal je merken dat je niets of niemand meer nodig hebt, je ervaart de heelheid al in  jezelf.
  • Zal je er levendiger, mooier, magisch en betoverend door voelen.
  • Dan sprankel en straal je.
  • Dan ben je aan-trekkelijk, ook in de letterlijke zin van het woord. Hierdoor kan je jouw relatie/leven creëren vanuit je vrouwelijke energie en aantrekken waar jij naar
  • verlangt, ipv dat je vanuit je mannelijk energie gedreven en doelbewust aan het pushen, trekken en duwen bent.
  • Het activeert en verhoogd de passie in jouw leven en mocht je dat wensen, dus ook in je liefdesleven.

 

Leven in je vrouwelijke essentie/energie.

Je buik/baarmoeder is een enorme krachtbron, het is een oneindig reservoir van vrouwelijke wijsheid, liefde, universele levensenergie en seksuele energie. De baarmoeder is hét magnetische centrum van de vrouw, de plek van waaruit de wet van de aantrekkingskracht werkt.

 

Echter op dit moment is de gehele maatschappij, van regeringsniveau tot gezinsniveau, nog gericht op het mannelijke. Vanuit macht, hebzucht, ego, te tekortkoming, in feite vanuit angst.

 

Vele duizenden jaren is het vrouwelijk onderdrukt, ontkracht, verkracht en misbruikt. Vele vrouwen zijn bv nog maar een paar eeuwen geleden, als heks vermoord/ verdronken of verbrand  op de brandstapel vanwege hun intuïtieve krachten en ook om de vrouw  in toom te houden. En door al dat vele geweld van misbruik, afwijzing, onderdrukking, vernedering en dat al eeuwenlang, vond er op collectief niveau een verschuiving in het energiegebied. Het gebied van de 3 lagere energiecentrums  (de wortel - , heiligbeen- en zonnevlecht chakra)  raakten ontkracht en de energie verschoof een heel eind omhoog en daardoor ervaren veel vrouwen een soort van leegte, een gat, in het gebied van de buik.

 

En zonder die basis, die natuurlijke kracht, die sterke verbinding met Moeder Aarde in de buik, is de vrouw de verbondenheid met zichzelf, en daarmee haar eigen liefde, haar innerlijke wijsheid, haar seksuele energie en daarmee ook met de wereld om haar heen kwijtgeraakt. En aangezien we allemaal één zijn en verbonden met elkaar zijn, draag je dit als vrouw mee in je collectieve geheugen en DNA. En voelen vrouwen zich structureel onwaardig, onzeker, onveilig en voelen ze vaak een diepe angst om zich uit te spreken.

 

Balans Vrouwelijke en Mannelijke energie

Het tij is nu sinds nog maar heel recent gekeerd, de energieën van het Vrouwelijke  zijn gewekt en vanuit het Universum en de Aarde stroomt het de gehele wereld binnen. Dit betrekkelijk nieuwe proces van binnenkomende Vrouwelijke energie veroorzaakt als het ware een overgave en een het sterven van het ego overheersende mannelijke.  Die mannelijke kant in ons, die zo flink was, die alles op eigen wilskracht aanpakte, veranderde of oploste,  wordt nu als het ware gedwongen om stappen terug te doen om zo ruimte te geven aan de vrouwelijke energie, zo ook bij de man.

 

Zijn oude aardse rol wordt langzamerhand overgenomen door de innerlijk Goddelijke man (God) in jezelf, die je beschermd, waardoor je je eindelijk veilig in jezelf gaat voelen. Vervolgens kan de innerlijk Goddelijke vrouw (Godin) in jezelf met al haar hooggevoeligheid een bodem voelen, waarop ze kan landen en vrij laat stromen wat er ook maar door haar heen wil komen.

 

Het Goddelijke Vrouwelijke draagt daarbij de sleutels/de codes in zich tot heelwording van alle facetten, ook in de balancering met het mannelijke.

Zij is in staat om deze oude, karmische delen vanuit liefde, compassie en geduld te doorvoelen en te transformeren.

 

Zij opent zich en laat zich raken,  door de Liefde en Licht die vanuit het Universum en Aarde binnen stroomt. Zodat al de oude, donkere, zware “pijnen”,  wat zich niet meer dient, aan het Licht komt, smelt, zuivert en transformeert! Vervolgens krijgt de innerlijke Goddelijke man in je, er inzicht in, hij begrijpt en ziet hoe essentieel het gehele proces is geweest.

 

Hoe zou het zijn als je echt vrede sluit, met zowel de vrouwelijke als de mannelijke kant in jezelf? En zo de heelheid in jezelf bewerkstelligt! Vanuit hartsbewustzijn. Het gaat om het samenspel van de beide kanten/energieën, het gaat om de balans en samensmelting van die twee binnen in jou!

 

Wat leer je op deze training?

Je leert over een stuk geschiedenis waarom op dit moment de gehele maatschappij, van regeringsniveau tot gezinsniveau, gericht is op het mannelijke en dus ook de vrouwen zoveel in hun mannelijke energie zitten.

Wat mannelijke en vrouwelijke energie is.

Over Zelfliefde en wat dat inhoud

Hoe mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf en binnen een relatie werkt.

Over intimiteit en seksualiteit.

Godinnenkracht.

 

 

Praktisch:

  • De training wordt verdeeld over 4 avonden.
  • Je krijgt thuis opdrachten mee voor de tussen liggende periode.