Rainbow Energie

 

Rainbow Energie is een ondersteuning om je eigen kracht weer te leren ontdekken en vooral om te gronden. Vanuit het hoogste goed voor wat jou dient.

 

Rainbow Energie als onderdeel van Life Coaching Plus.

In mijn praktijk werk ik met name met vrouwen die een trauma hebben meegemaakt. Juist deze vrouwen die tot in de kern gekwetst zijn door bijvoorbeeld (seksueel) misbruik, afwijzing en vernedering, kunnen zich zeer onveilig voelen.

Het kan het zijn dat je ervaart dat je hier niet aanwezig wilt zijn, waardoor je jezelf (je energie) als het ware terug trekt.

Daardoor heb je geen tot en slechte gronding, je bent als het ware niet geaard.

Wat je kan ervaren als niet lekker in je vel zitten. Het haalt je o.a. uit balans.

 

Het negatieve effect van het niet goed geaard zijn kan gevolgen hebben voor het  trillingsniveau van je aura.

Dit trillingsniveau wordt door het niet goed geaard zijn verlaagd, omdat er geen of onvoldoende doorstroming van kosmische energieën plaatsvindt.

De chakra punten in je fysieke lichaam  (vooral in het lagere deel van je lichaam ) worden daardoor onvoldoende gevoed met kosmische energieën, wat uiteindelijk kan leiden tot energie blokkades in het lichaam.

 

Aarden is het verbinden van je lichaam met de oneindige energie van de aarde.

Door contact te maken met de aarde stroomt helende energie je lichaam binnen.

Goed geaard zijn betekend dat er een constante stroom van kosmische energieën, door je kruin, langs je ruggenwervel, je beide benen en je voeten zo de aarde in vrij kan stromen.

 

Het doel van Rainbow Energie is dan ook: Gronding!

Gronding, stevig staan in het Hier en Nu, stevig met je beiden voeten op de grond en optimaal verbonden zijn met Moeder Aarde.

Om zo weer in je kracht komen te staan, te leven vanuit liefde, eenheid en respect en de zingeving van het leven vanuit je authentieke zelf te mogen manifesteren.

Het is de kracht van Zijn, de kracht van Ik Ben. Om zo weer vertrouwen te krijgen en jezelf te accepteren zoals je bent. Je veilig te voelen!

Het is een prachtige transformatiereis van rups naar vlinder.

Je ontpoppen naar je Ware Zelf en leven vanuit je authentieke zelf.

 

Reguliere toepasbaarheid Rainbow Energie

Binnen le Papillon is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor reguliere Rainbow Energie ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling of vraagstelling.